Pastís de garrofa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Ollé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Joila, Coma-ruga
INGREDIENTS
- 4 ous
- 150 g d'ametlla ratllada
- 75 g de farina de garrofa
- 1 copa de licor de crema catalana
- 200 g de sucre
- pell de taronja ratllada
- pell de llimona ratllada
- 1 cullerada de canyella en pols
- sucre de llustre
- cacau en pols
- farina
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el sucre i els ous en un bol i munteu-ho amb un batedor.
Després, afegiu-hi la pell de taronja, la pell de llimona, la canyella, l'ametlla ratllada i la farina de garrofa. Torneu-ho a batre. Tot seguit, incorporeu-hi el licor de crema catalana. A continuació, engreixeu un motllo, poseu-hi una mica de farina i aboqueu-hi la pasta a dins. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 5 minuts. I ja per acabar, desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb pols de cacau i sucre llustre.
Després, afegiu-hi la pell de taronja, la pell de llimona, la canyella, l'ametlla ratllada i la farina de garrofa. Torneu-ho a batre. Tot seguit, incorporeu-hi el licor de crema catalana. A continuació, engreixeu un motllo, poseu-hi una mica de farina i aboqueu-hi la pasta a dins. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 5 minuts. I ja per acabar, desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb pols de cacau i sucre llustre.