Pastís de formatge en got

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Oriol Balaguer
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Oriol Balaguer, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de crema de formatge
  • 200 g de nata liquida
  • 75 g de sucre
  • per al estofat de fruits vermells:
  • 100 g de puré de gerds
  • 100 g de fruits vermells (cirera, grosella...)
  • 20 g de sucre
  • per al cruixent:
  • 50 g de struzel de base
  • 50 g de neules triturades
  • 50 g de galetes Maria
  • 45 g de mantega fosa

PREPARACIÓ

Per fer l'estofat de fruits vermells, barregeu en un bol el sucre amb el puré de gerds i els fruits vermells sencers i deixeu-ho macerar a la nevera durant dues hores.
Mentrestant, barregeu, a poc a poc, en un altre bol la crema de formatge amb la crema de llet i el sucre i deixeu-ho reposar a la nevera.

Per fer el cruixent, tritureu les galetes Maria, la neules i la pasta struzel i barregeu-ho tot amb la mantega lleugerament fosa.

I ja per acabar, poseu en un got l'estofat de fruits vermells, a sobre la crema de formatge i finalment el cruixent.