Pastís de formatge amb cireres en almívar

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Gerard Solís
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat

INGREDIENTS

  • 600 g de formatge fresc de cabra
  • 400 ml de llet
  • 5 ous
  • 150 g de sucre
  • 350 g de cireres
  • sucre i aigua mineral

PREPARACIÓ

Per fer l'almívar de cireres, poseu en un cassó l'aigua mineral, el sucre i les cireres senceres i deixeu-ho coure uns 5 minuts.

Seguidament, retireu-lo del foc i deixeu-ho refredar.

A continuació, poseu en un bol el formatge tallat a trossos, els ous, el sucre i la llet i tritureu-ho tot amb el túrmix.

Després, poseu la crema en una safata i poseu-la a coure al forn al bany maria durant mitja hora. Quan estigui cuit, deixeu-lo refredar i desemmotlleu-ho.

I ja per acabar, emplateu un tall de pastís i poseu-hi les cireres en almívar al costat.