Pastís de crema
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Sastre
INGREDIENTS
- 12 galetes maria
- 1,5 l de crema
- 200 gr de mantega
- sucre
- motllos Per a fer la crema:
- 1 l de llet
- 1 pela de llimona
- 7 rovells d'ou
- 225 g de sucre
- 55 g de fècula de blat de moro
- 1 canó de canyella Per a decorar:
- melmelada de pell de taronja
- cireres confitades
PREPARACIÓ
Per començar, separeu els rovells de la clara i poseu-los en un bol. Afegiu-hi el sucre i comenceu a remenar.
Tireu-hi després el midó i bateu-ho ben batut. Bulliu la llet amb una pela de llimona i el canó de canyella i deixeu-la refredar. Tireu-hi la pasta que ha resultat de batre els ous i poseu-ho al foc. Sense deixar de remenar, espereu que arrenqui el bull i s'hagi espessit. Per començar a muntar el postre, primer unteu els motlles amb una mica de mantega. Ompliu-los amb una mica de crema i una galeta maria, i així successivament fins a fer 3 capes. El següent pas és deixar-ho refredar. Un cop fred, desemmotlleu-ho i poseu-hi sucre por sobre per cremar-lo. Decoreu-ho amb unes cireres confitades i una mica de melmelada de pell de taronja.
Tireu-hi després el midó i bateu-ho ben batut. Bulliu la llet amb una pela de llimona i el canó de canyella i deixeu-la refredar. Tireu-hi la pasta que ha resultat de batre els ous i poseu-ho al foc. Sense deixar de remenar, espereu que arrenqui el bull i s'hagi espessit. Per començar a muntar el postre, primer unteu els motlles amb una mica de mantega. Ompliu-los amb una mica de crema i una galeta maria, i així successivament fins a fer 3 capes. El següent pas és deixar-ho refredar. Un cop fred, desemmotlleu-ho i poseu-hi sucre por sobre per cremar-lo. Decoreu-ho amb unes cireres confitades i una mica de melmelada de pell de taronja.