Pastís de carn de la mare de l'Anna
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pastís de carn de la mare de l'Anna
- 3/4 kg botifarra
- 1/4 kg carn picada de vedella
- 3 ous
- 1 sobre de crema de xampinyons
- 1 copeta de xerès sec
- Per a la salsa:
- 200 g xampinyons
- 1 ceba picada
- 1/2 copeta de xerès sec
- 250 cl crema de llet
PREPARACIÓ
1.Traiem la pell de la botifarra i ens quedem amb la carn, que fiquem en un bol.
2.Tallem la ceba petiteta i la sofregim.
3.Posem la carn picada al mateix bol on tenim la botifarra. Hi afegim els tres ous, la crema en pols de xampinyons i una mica de xerès. Ara ho removem tot amb les mans.
4.Tallem els xampinyons en quadradets (en 6) i els posem amb la ceba, que es vagin sofregint.
5. Tallem un bon tros de paper d'alumini, uns 50cm com a mínim. Posem una mica d'oli en aquesta superfície i l'estenem amb la mà per impregnar bé el paper.
6.Posem la carn a sobre del paper, com si fos un braç de gitano, i l'emboliquem. A continuació, posem el paquet al forn, entre 200 i 200 ºC i escaig, durant trenta minuts.
7.Afegim una mica de xerès a la paella on tenim la ceba i els xampinyons.
8.Posem la crema de llet al sofregit que tenim a la paella i deixem que cogui a foc lent
9.Refredem la carn a la nevera, un cop l'hem tret del forn. Fem talls i els disposem en una safata. Només ens queda salsar la carn amb la crema que hem fet!
2.Tallem la ceba petiteta i la sofregim.
3.Posem la carn picada al mateix bol on tenim la botifarra. Hi afegim els tres ous, la crema en pols de xampinyons i una mica de xerès. Ara ho removem tot amb les mans.
4.Tallem els xampinyons en quadradets (en 6) i els posem amb la ceba, que es vagin sofregint.
5. Tallem un bon tros de paper d'alumini, uns 50cm com a mínim. Posem una mica d'oli en aquesta superfície i l'estenem amb la mà per impregnar bé el paper.
6.Posem la carn a sobre del paper, com si fos un braç de gitano, i l'emboliquem. A continuació, posem el paquet al forn, entre 200 i 200 ºC i escaig, durant trenta minuts.
7.Afegim una mica de xerès a la paella on tenim la ceba i els xampinyons.
8.Posem la crema de llet al sofregit que tenim a la paella i deixem que cogui a foc lent
9.Refredem la carn a la nevera, un cop l'hem tret del forn. Fem talls i els disposem en una safata. Només ens queda salsar la carn amb la crema que hem fet!