Pastanagues brasejades amb cansalada

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pastanagues brasejades amb cansalada
  • (per a 4 persones)
  • 1 tall cansalada viada
  • 4 pastanagues
  • 1 culleradeta garam masala
  • 700 ml de brou de gallina
  • 2 talls de mantega

PREPARACIÓ

1. Escalfem el brou de gallina sense que arribi a arrencar el bull i hi afegim una culleradeta de garam masala.
2. Triem una safata per anar al forn i hi posem el tall de cansalada viada amb la banda de la pell cap amunt.
3. Reservem una part petita del brou de gallina amb garam masala i n'aboquem la resta a la safata, cobrint la peça de cansalada.
4. Tapem la safata amb paper film i hi fem uns foradets. Fiquem la safata al forn, al voltant de 100º C durant 4 hores.
5. Pelem les pastanagues i les posem, senceres, dins d'un recipient que pugui anar al microones. Cobrim les pastanagues amb el brou que havíem reservat i tapem el recipient amb paper film.
6. Fem uns foradets al paper film del recipient de les pastanagues i el posem al microones, al voltant de 600 wats, durant 8 minuts.
7. Traiem la safata amb la cansalada del forn i deixem refredar la carn. Un cop freda, en tallem les racions.
8. Escalfem una paella amb un rajolí d'oli, rostim els talls de cansalada i hi marquem les pastanagues.
9. Emplatem la cansalada amb les pastanagues i desfem en un cassó dos talls de mantega en el brou que hem fet servir per a la cansalada al forn. Salsem la cansalada i les pastanagues i ja ho tenim!