Pasta fresca saltada al wok

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pasta fresca saltada al wok
  • (per a 2 persones)
  • 2 bistecs de vedella
  • 1/4 kg de tallarines fresques
  • brots de soja
  • 80 g de mongeta tendra
  • 1 pebrot picant
  • nous
  • orenga seca
  • 1 ceba tendra

PREPARACIÓ

1. Tallem els bistecs de vedella a daus i els salpebrem.

2. Escalfem el wok i hi posem un raig d'oli d'oliva. Hi afegim, ara, la carn.

3. Tallem les mongetes a daus.

4. Quan tinguem la carn dauradeta, hi afegim les mongetes.

5. Tallem un mica de pebrot picant molt petit i l'afegim al wok. Ja podem abaixar una miqueta el foc.

6. Trinxem unes nous en trossets molt petits.

7. Afegim al wok els brots de soja i ho anem remenant.

8. Posem força aigua dins d'una olla i fem que bulli. Quan arrenqui el bull hi afegim una mica de sal i la pasta, que fem bullir un parell o tres de minuts.

9. Afegim una mica d'orenga al wok i les nous, ben petites.

10. Tallem ceba tendra en juliana i també l'hi afegim.

11. Quan la pasta sigui cuita, la colem i l'afegim al wok. Ho remenem durant uns segons i ja ho tindrem!