Pasta fresca "donostiarra"

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lizarriturri

INGREDIENTS

  • 400 g de pasta fresca
  • 400 g de rap fresc
  • 1 cabeça d'alls
  • 4 bitxos
  • 2 pebrots del "piquillo"
  • oli d'oliva
  • 1 copeta de vinagre de sidra
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Comenceu tallant l'all a làmines ben finetes i poseu-lo en una cassola amb un bon raig d'oli i els bitxos.
Deixeu-ho coure 10 minuts i llavors tireu-hi un raig de vinagre de sidra i deixeu-ho reduir. Comenceu a bullir la pasta. Mentrestant, fregiu el peix amb una mica d'oli en una paella. Tot seguit, poseu-hi la pasta i salteu-ho. Després afegiu-hi el sofregit dels alls i els bitxos i acabeu-ho de saltar perquè us agafi tot el gust. Finalment, talleu els pebrots del "piquillo" ben finets i incorporeu-los-hi. Salteu-ho i ja podreu emplatar.