Pasta fresca amb trompetes de la mort i parmesà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 40 g de trompetes de la mort seques
- 280 g de pasta fresca
- 1 gotet de crema de llet
- formatge parmesà
- sal i pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu la pasta en un cassó amb aigua i amb una mica d'oli i sal. Mentrestant, poseu en remull els bolets, i quan estiguin ben tous, feu reduir l'aigua.
En una altra paella, salteu els bolets salpebrats; afegiu-hi una mica d'aigua perquè no quedin secs. Aleshores tireu-hi la crema de llet i rectifiqueu-los de sal i pebre. Acabeu-hi d'afegir tota l'aigua i deixeu-ho reduir fins que us agafi una textura espessa. Incorporeu-hi la pasta bullida i doneu-hi unes voltes perquè absorbeixi la salsa i ja podreu emplatar. Ratlleu una mica de formatge parmesà i espolseu-lo pel damunt de la pasta.
En una altra paella, salteu els bolets salpebrats; afegiu-hi una mica d'aigua perquè no quedin secs. Aleshores tireu-hi la crema de llet i rectifiqueu-los de sal i pebre. Acabeu-hi d'afegir tota l'aigua i deixeu-ho reduir fins que us agafi una textura espessa. Incorporeu-hi la pasta bullida i doneu-hi unes voltes perquè absorbeixi la salsa i ja podreu emplatar. Ratlleu una mica de formatge parmesà i espolseu-lo pel damunt de la pasta.