Pasta fresca amb trompetes de la mort i parmesà

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • 40 g de trompetes de la mort seques
  • 280 g de pasta fresca
  • 1 gotet de crema de llet
  • formatge parmesà
  • sal i pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu la pasta en un cassó amb aigua i amb una mica d'oli i sal. Mentrestant, poseu en remull els bolets, i quan estiguin ben tous, feu reduir l'aigua.
En una altra paella, salteu els bolets salpebrats; afegiu-hi una mica d'aigua perquè no quedin secs. Aleshores tireu-hi la crema de llet i rectifiqueu-los de sal i pebre. Acabeu-hi d'afegir tota l'aigua i deixeu-ho reduir fins que us agafi una textura espessa. Incorporeu-hi la pasta bullida i doneu-hi unes voltes perquè absorbeixi la salsa i ja podreu emplatar. Ratlleu una mica de formatge parmesà i espolseu-lo pel damunt de la pasta.
Anar al contingut