Pasta fresca amb foie amb Pedro Ximénez

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lizarriturri

INGREDIENTS

  • 4 escalopes de fetge d'ànec
  • 400 g de pasta fresca
  • 1 copeta de Pedro Ximénez
  • sal i pebre
  • 8 cebetes de platillo
  • oli i mantega

PREPARACIÓ

Per començar, poseu mantega i oli en una paella, i quan estigui ben calent, daureu-hi les cebetes senceres.
Un cop cuites, feu la reducció amb la copeta de Pedro Ximénez fins que us quedi ben caramel·litzat; reserveu-ho a la mateixa paella. Bulliu la pasta. Si és fresca, amb 2 minuts n'hi ha prou. Un cop escorreguda, passeu-la per aigua freda perquè es trenqui la cocció. Tot seguit, talleu el fetge a làmines i fregiu-lo en una paella sense oli. Tingueu en compte que no us ha de quedar gaire cuit; reserveu-lo. A la mateixa paella, salteu la pasta aprofitant l'oli que ha deixat anar el foie. Podeu muntar el plat i servir-lo.