Pasta de full amb espàrrecs i bolets

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jean-François Ferrié
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La maison du Languedoc-Roussillon, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de pasta de full
  • 2 manats d'espàrrecs
  • 75 g de ceps secs
  • 75 g de moixernons secs
  • 1 got de crema de llet
  • 1 rovell d'ou
  • sal i pebre
  • nou moscada
  • 1 l d'aigua
  • 400 g de sal

PREPARACIÓ

Per començar, talleu un tros de la pasta de full en forma de triangle i poseu-lo en una plata.
Tot seguit, pinteu-lo amb el rovell d'ou i poseu la plata al forn a 180 graus durant 10 minuts i després a 120 graus durant 5 minuts més. Mentrestant, poseu aigua a bullir en una cassola i afegiu-hi sal gruixuda i els espàrrecs. Després retireu-ne els espàrrecs i poseu-los en un bol amb aigua i gel. Per fer la salsa, poseu crema de llet en un cassó i incorporeu-hi els ceps, els moixernons, sal, pebre i nou moscada. Deixeu-ho coure lentament durant 15 minuts. Fregiu els espàrrecs en una paella amb oli. A continuació, talleu la pasta de full pel mig en dues parts, poseu-ne una en un plat i farciu-la amb la salsa de ceps i moixernons. Incorporeu-hi els espàrrecs i torneu a posar-hi una capa de salsa. Finalment, afegiu-hi al damunt el tros de pasta de full que havíeu reservat i decoreu-ho amb una mica d'amanida.