Pasta de full amb espàrrecs i bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jean-François Ferrié
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La maison du Languedoc-Roussillon, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de pasta de full
- 2 manats d'espàrrecs
- 75 g de ceps secs
- 75 g de moixernons secs
- 1 got de crema de llet
- 1 rovell d'ou
- sal i pebre
- nou moscada
- 1 l d'aigua
- 400 g de sal
PREPARACIÓ
Per començar, talleu un tros de la pasta de full en forma de triangle i poseu-lo en una plata.
Tot seguit, pinteu-lo amb el rovell d'ou i poseu la plata al forn a 180 graus durant 10 minuts i després a 120 graus durant 5 minuts més. Mentrestant, poseu aigua a bullir en una cassola i afegiu-hi sal gruixuda i els espàrrecs. Després retireu-ne els espàrrecs i poseu-los en un bol amb aigua i gel. Per fer la salsa, poseu crema de llet en un cassó i incorporeu-hi els ceps, els moixernons, sal, pebre i nou moscada. Deixeu-ho coure lentament durant 15 minuts. Fregiu els espàrrecs en una paella amb oli. A continuació, talleu la pasta de full pel mig en dues parts, poseu-ne una en un plat i farciu-la amb la salsa de ceps i moixernons. Incorporeu-hi els espàrrecs i torneu a posar-hi una capa de salsa. Finalment, afegiu-hi al damunt el tros de pasta de full que havíeu reservat i decoreu-ho amb una mica d'amanida.
Tot seguit, pinteu-lo amb el rovell d'ou i poseu la plata al forn a 180 graus durant 10 minuts i després a 120 graus durant 5 minuts més. Mentrestant, poseu aigua a bullir en una cassola i afegiu-hi sal gruixuda i els espàrrecs. Després retireu-ne els espàrrecs i poseu-los en un bol amb aigua i gel. Per fer la salsa, poseu crema de llet en un cassó i incorporeu-hi els ceps, els moixernons, sal, pebre i nou moscada. Deixeu-ho coure lentament durant 15 minuts. Fregiu els espàrrecs en una paella amb oli. A continuació, talleu la pasta de full pel mig en dues parts, poseu-ne una en un plat i farciu-la amb la salsa de ceps i moixernons. Incorporeu-hi els espàrrecs i torneu a posar-hi una capa de salsa. Finalment, afegiu-hi al damunt el tros de pasta de full que havíeu reservat i decoreu-ho amb una mica d'amanida.