Pasta de full amb escalivada i seitons

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Roig Robí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 rectangles de pasta de full de 10x14
  • 2 pebrots vermells
  • 2 albergínies
  • 24 seitons
  • vinagre
  • oli d'oliva
  • 1 rovell d'ou
  • enciams variats per guarnir el plat

PREPARACIÓ

Primer de tot, poseu els seitons a macerar amb aigua, vinagre i sal unes 4 hores.
Després netegeu-los i poseu-los amb oli. Mentrestant feu l'escalivada de l'albergínia i el pebrot vermell, talleu-los ben petits i amaniu-los amb sal, pebre i oli. D'altra banda pinteu la pasta de full amb un rovell d'ou, punxeu-la perquè no pugi i poseu-la al forn durant 10 minuts a 180º. Deixeu-la refredar i poseu-hi l'escalivada al damunt ben repartida i a sobre el seitó. Emplateu-ho i acompanyeu-ho amb una mica d'amanida.