Pasta amb pollastre i curri
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- pasta
- pollastre
- curri
- poma
- pèsols
- pebrot verd
- pebrot vermell
- oli
- sal
- aigua
PREPARACIÓ
Coem en una paella el pit de pollastre, volta i volta i sense oli. El reservem. Daurem a la mateixa paella la poma, el pebrot vermell i el verd. Hi posem un raig d?oli. Baixem el foc perquè és facin a poc a poc i afegim una cullerada de curri per sobre.
Posem una cassola amb aigua a bullir amb sal i un raig d?oli. Hi afegim la pasta a bullir. Quan ja estigui bullida, l?escorrem i l?afegim a la paella amb les verduretes. Hi posem també el pollastre a daus. Ja podem emplatar després de 5 minuts al foc.
Posem una cassola amb aigua a bullir amb sal i un raig d?oli. Hi afegim la pasta a bullir. Quan ja estigui bullida, l?escorrem i l?afegim a la paella amb les verduretes. Hi posem també el pollastre a daus. Ja podem emplatar després de 5 minuts al foc.