Paprike punjene krompirom (Pebrots farcits amb patata i ceba) - Bòsnia i Hercegovina

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Mirsad Ajanović "Ćiva" , bar "Una Altra Cosa", l'Escala

INGREDIENTS

  • pebrots verds
  • cebes
  • patates
  • crema de llet
  • oli d'oliva
  • vegeta

PREPARACIÓ

En una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregiu-hi les cebes i les patates que prèviament haureu tallat en juliana. Adobeu-ho amb un parell de cullerades de vegeta.
Remeneu-ho constantment perquè no se us enganxi.
Partiu els pebrots per la meitat i reserveu-los.
Al cap d'uns quants minuts de tenir la paella al foc, ja tindreu llest el farciment.
Ompliu les meitats dels pebrots i, un cop plens, poseu-los en una cassola de fang.
Aboqueu-hi un bon raig de crema de llet i d'oli d'oliva pel damunt i enforneu-ho durant uns 15-20 minuts.
Anar al contingut