Paprike punjene krompirom (Pebrots farcits amb patata i ceba) - Bòsnia i Hercegovina
- Programa: Karakia
- Cuina: Mirsad Ajanović "Ćiva" , bar "Una Altra Cosa", l'Escala
INGREDIENTS
- pebrots verds
- cebes
- patates
- crema de llet
- oli d'oliva
- vegeta
PREPARACIÓ
En una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregiu-hi les cebes i les patates que prèviament haureu tallat en juliana. Adobeu-ho amb un parell de cullerades de vegeta.
Remeneu-ho constantment perquè no se us enganxi.
Partiu els pebrots per la meitat i reserveu-los.
Al cap d'uns quants minuts de tenir la paella al foc, ja tindreu llest el farciment.
Ompliu les meitats dels pebrots i, un cop plens, poseu-los en una cassola de fang.
Aboqueu-hi un bon raig de crema de llet i d'oli d'oliva pel damunt i enforneu-ho durant uns 15-20 minuts.
Remeneu-ho constantment perquè no se us enganxi.
Partiu els pebrots per la meitat i reserveu-los.
Al cap d'uns quants minuts de tenir la paella al foc, ja tindreu llest el farciment.
Ompliu les meitats dels pebrots i, un cop plens, poseu-los en una cassola de fang.
Aboqueu-hi un bon raig de crema de llet i d'oli d'oliva pel damunt i enforneu-ho durant uns 15-20 minuts.