Paprika-hühnergeschnetzeltes (Daus de pollastre amb "paprika") - Àustria
- Programa: Karakia
- Cuina: Blanka i Alexandra, Sant Pere de Ribes
INGREDIENTS
- Per a 6-8 persones:
- 3-4 pits de pollastre
- 2 cebes tendres
- pebre vermell dolç
- 1 pot de crème fraîche
- crema de llet (opcional)
PREPARACIÓ
Peleu i trinxeu les cebes tendres. Sofregiu-les lleugerament en una paella amb una mica d'oli.
Talleu els pits de pollastre a tires llargues i després a daus. Afegiu-los a la paella de la ceba i remeneu-ho. Saleu-ho generosament i seguiu remenant-ho, amb el foc una mica alt.
Passats uns quants minuts, quan el pollastre estigui gairebé cuit, condimenteu-ho amb força pebre vermell dolç i afegiu-hi la crème fraîche (si no en trobeu, podeu posar-hi crema de llet o barrejar les dues cremes). Rectifiqueu de pebre vermell si veieu que el color de la salsa no és prou vermellós. Deixeu que faci xup-xup durant una estoneta, perquè la salsa es vagi lligant i, passats uns minuts, ja ho podreu servir.
Talleu els pits de pollastre a tires llargues i després a daus. Afegiu-los a la paella de la ceba i remeneu-ho. Saleu-ho generosament i seguiu remenant-ho, amb el foc una mica alt.
Passats uns quants minuts, quan el pollastre estigui gairebé cuit, condimenteu-ho amb força pebre vermell dolç i afegiu-hi la crème fraîche (si no en trobeu, podeu posar-hi crema de llet o barrejar les dues cremes). Rectifiqueu de pebre vermell si veieu que el color de la salsa no és prou vermellós. Deixeu que faci xup-xup durant una estoneta, perquè la salsa es vagi lligant i, passats uns minuts, ja ho podreu servir.