Papillota de salmó amb espàrrecs verds

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pitarra

INGREDIENTS

  • 800 g de salmó (sense pell ni espines)
  • 12 espàrrecs verds
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • farina
  • sal i oli d'oliva

PREPARACIÓ

Poseu oli en una cassola i fregiu-hi els alls tallats ben finets. Quan estiguin sofregits, incorporeu-hi els espàrrecs tallats a tires i deixeu-ho coure una mica. Reserveu-ho.
Saleu el salmó, enfarineu-lo i fregiu-lo en la mateixa paella. Per preparar la papillota, feu servir un paper vegetal. Poseu-hi els espàrrecs, el llorer, els alls, el salmó i una mica de l'oli de la paella. Emboliqueu-ho bé, tireu un bon raig d'oli damunt del paper perquè no se us cremi, i poseu-ho al forn durant 5 minuts. Passat aquest temps, obriu la papillota i ja ho podeu emplatar.