Papillota de préssecs

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Papillota de préssecs
  • (per a 2 persones)
  • 2 préssecs
  • 4 espàrrecs blancs
  • festucs
  • oli d'oliva
  • 50 g de formatge feta
  • enciam francès

PREPARACIÓ

1. Tallem els préssecs per la meitat, els hi traiem l'ós, els marquem amb una miqueta d'oli i els posem de cap per avall al damunt de la graella.
2. Pelem els espàrrecs amb un pelador i els posem a la brasa.
3. Posem els festucs dins d'un morter amb un rajolinet d'oli i els esclafem amb la mà de morter.
4. Tallem uns dauets de formatge i els aboquem al morter.
5. Preparem una safata i dues làmines dobles de paper d'alumini. Ho reservem.
6. Tallem l'enciam a quarts i el daurem a la graella.
7. Trinxem els préssecs a làmines.
8. Posem una làmina de paper d'alumini a sobre de la safata i hi col·loquem els préssecs trinxats a dins, en forma de ventall. Hi posem al damunt la vinagreta de festucs i formatge.
9. Tallem a trossets els espàrrecs i els posem també dins la papillota, a sobre del préssec.
10. Tallem a la juliana l'enciam i l'afegim a la papillota amb una mica més de la vinagreta.
11. Tanquem la papillota com si fos un sobre i la posem al costat de les brases perquè s'acabi de fer.