Papillota de lluç, espinacs i espàrrecs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Gaig
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Gaig, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/4 de kg d'espinacs
  • 12 espàrrecs
  • lluç
  • 1 tasseta de nata líquida
  • 1 tasseta de brou de pollastre
  • 80 g de pinyons
  • 60 g de mantega
  • sal, oli
  • paper sulfuritzat o d'alumini (per a la papillota)

PREPARACIÓ

  1. Per començar, poseu una mica de farina sobre una làmina de paper sulfuritzat o d'alumini, i poseu-hi a sobre el llom de lluç amb 4 espàrrecs al voltant i els fulls d'espinacs frescos a sobre. Emboliqueu-ho amb el paper i poseu-ho al forn.
  2. Per fer la salsa, poseu en un cassó el brou de pollastre, la nata líquida, els pinyons, una mica de sal i la mantega i deixeu-ho coure durant uns 20 minuts. A continuació, tritureu-ho amb l'ajuda d'una batedora.
  3. I ja per acabar, poseu la salsa a la base del plat, el lluç a sobre i guarniu-ho amb els espinacs i els espàrrecs.
Anar al contingut