Papillota de lluç, espinacs i espàrrecs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Gaig
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gaig, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/4 de kg d'espinacs
- 12 espàrrecs
- lluç
- 1 tasseta de nata líquida
- 1 tasseta de brou de pollastre
- 80 g de pinyons
- 60 g de mantega
- sal, oli
- paper sulfuritzat o d'alumini (per a la papillota)
PREPARACIÓ
- Per començar, poseu una mica de farina sobre una làmina de paper sulfuritzat o d'alumini, i poseu-hi a sobre el llom de lluç amb 4 espàrrecs al voltant i els fulls d'espinacs frescos a sobre. Emboliqueu-ho amb el paper i poseu-ho al forn.
- Per fer la salsa, poseu en un cassó el brou de pollastre, la nata líquida, els pinyons, una mica de sal i la mantega i deixeu-ho coure durant uns 20 minuts. A continuació, tritureu-ho amb l'ajuda d'una batedora.
- I ja per acabar, poseu la salsa a la base del plat, el lluç a sobre i guarniu-ho amb els espinacs i els espàrrecs.