Papas a la huancaína (Patates a la huancaína) - Perú
- Programa: Karakia
- Cuina: Maria Mogollón, l'Hospitalet de Llobregat
INGREDIENTS
- patates
- ous durs
- galetes (del tipus crackers)
- llet
- crema de llet
- mató
- ají
- olives negres
- enciam
PREPARACIÓ
Bulliu les patates senceres i reserveu-les.
Prepareu la salsa: tritureu les galetes, un tros de mató, la crema de llet i l'ají (si veieu que queda massa espessa, hi podeu afegir una mica de llet).
Quan les patates s'hagin refredat, talleu-les a rodanxes. En una safata, poseu-hi una base amb fulles d'enciam i col·loqueu-hi les patates al damunt. Aboqueu la salsa sobre les patates (ha de quedar com una maionesa) i repartiu-hi les olives i els trossos d'ou dur.
Prepareu la salsa: tritureu les galetes, un tros de mató, la crema de llet i l'ají (si veieu que queda massa espessa, hi podeu afegir una mica de llet).
Quan les patates s'hagin refredat, talleu-les a rodanxes. En una safata, poseu-hi una base amb fulles d'enciam i col·loqueu-hi les patates al damunt. Aboqueu la salsa sobre les patates (ha de quedar com una maionesa) i repartiu-hi les olives i els trossos d'ou dur.