Panets de Viena farcits

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Panets de Viena farcits
  • 2 panets de Viena
  • 4 cullerades de sofregit
  • pinyons
  • 2 ous
  • 60 g xoriço ibèric

PREPARACIÓ

1.Obrim al panet una obertura a dalt de tot, just al mig. A continuació, li anem traient la molla.

2.Posem un rovell d'ou a cadascun dels panets i comencem a farcir-los amb el sofregit. Hi afegim també el xoriço i alguns pinyons.

3.Fem les clares a punt de neu.

4.Posem una paella al foc amb una mica d'oli. Hi posem els panets farcits i els hi posem a sobre les clares a punt de neu. Anem afegint oli per damunt per escaldar-les.

5.Ja podem emplatar els panets!