Panellets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els panellets són unes postres molt energètiques, rics en hidrats de carboni (gràcies al moniato i al sucre) i també rics en greixos saludables (gràcies als fruits secs).Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
600 g de pinyons
500 g de sucre
500 g de farina d'ametlla
100 g de moniato cuit al forn
3 ous
PREPARACIÓ
- Separem les clares dels rovells.
- Per fer el massapà, barregem les clares amb farina d'ametlla, el sucre i 100 grams de moniato ja cuit al forn.
- Quan estigui ben pastat, en fem una bola, l'emboliquem dins d'un drap humit i la deixem reposar durant 24 h.
- En fem boletes de la mida que volem els panellets.
- Batem els rovells.
- Passem els panellets pel rovell batut i els cobrim amb pinyons, que hi quedin ben enganxats. Els col·loquem en una safata de forn, damunt de paper sulfurat, els pintem amb rovell sobrant i ho enfornem 10 minuts a 220º.