Panellets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els panellets són unes postres molt energètiques, rics en hidrats de carboni (gràcies al moniato i al sucre) i també rics en greixos saludables (gràcies als fruits secs).Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    600 g de pinyons                             

    500 g de sucre

    500 g de farina d'ametlla   

    100 g de moniato cuit al forn

    3 ous

     

PREPARACIÓ

  1. Separem les clares dels rovells.
  2. Per fer el massapà, barregem les clares amb farina d'ametlla, el sucre i 100 grams de moniato ja cuit al forn.
  3. Quan estigui ben pastat, en fem una bola, l'emboliquem dins d'un drap humit i la deixem reposar durant 24 h.
  4. En fem boletes de la mida que volem els panellets.
  5. Batem els rovells.
  6. Passem els panellets pel rovell batut i els cobrim amb pinyons, que hi quedin ben enganxats. Els col·loquem en una safata de forn, damunt de paper sulfurat, els pintem amb rovell sobrant i ho enfornem 10 minuts a 220º.
Anar al contingut