Paella pelada de marisc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Majó, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 l de brou de peix
  • 375 g d'arròs
  • 1 pebrot verd
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 2 grans d'all picats
  • julivert
  • 400 g de gambes pelades
  • 1 calamar o sípia
  • 1/2 kg de musclos de roca
  • 200 g de cloïsses
  • sal

PREPARACIÓ

En una paella amb una mica d'oli, poseu-hi el pebrot verd, trossejat.
Sofregiu-ho una mica i afegiu-hi la sípia, també tallada a trossets. Quan la sípia estigui daurada, afegiu-hi l'all i el julivert, picats. Doneu-hi unes quantes voltes, tireu-hi el pebre vermell i, tot seguit, el tomàquet, prèviament triturat. Quan el sofregit sigui cuit, tireu-hi l'arròs i deixeu-lo sofregir una estona. Després, tireu-hi el brou de peix i, al cap d'uns quinze minuts, incorporeu-hi les gambes pelades, els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho coure uns cinc minuts més i ja ho podeu servir.
Anar al contingut