Paella pelada de marisc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Majó, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 l de brou de peix
- 375 g d'arròs
- 1 pebrot verd
- 4 tomàquets madurs
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 2 grans d'all picats
- julivert
- 400 g de gambes pelades
- 1 calamar o sípia
- 1/2 kg de musclos de roca
- 200 g de cloïsses
- sal
PREPARACIÓ
En una paella amb una mica d'oli, poseu-hi el pebrot verd, trossejat.
Sofregiu-ho una mica i afegiu-hi la sípia, també tallada a trossets. Quan la sípia estigui daurada, afegiu-hi l'all i el julivert, picats. Doneu-hi unes quantes voltes, tireu-hi el pebre vermell i, tot seguit, el tomàquet, prèviament triturat. Quan el sofregit sigui cuit, tireu-hi l'arròs i deixeu-lo sofregir una estona. Després, tireu-hi el brou de peix i, al cap d'uns quinze minuts, incorporeu-hi les gambes pelades, els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho coure uns cinc minuts més i ja ho podeu servir.
Sofregiu-ho una mica i afegiu-hi la sípia, també tallada a trossets. Quan la sípia estigui daurada, afegiu-hi l'all i el julivert, picats. Doneu-hi unes quantes voltes, tireu-hi el pebre vermell i, tot seguit, el tomàquet, prèviament triturat. Quan el sofregit sigui cuit, tireu-hi l'arròs i deixeu-lo sofregir una estona. Després, tireu-hi el brou de peix i, al cap d'uns quinze minuts, incorporeu-hi les gambes pelades, els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho coure uns cinc minuts més i ja ho podeu servir.