Paella de verdures

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    +Obre

    La coliflor, com totes les verdures, aporta poques calories i quantitats considerables de fibra i minerals.

INGREDIENTS

  • 350 g d'arròs  

    150 g de coliflor

    2 cebes de Figueres

    4 filets d'anxoves

    1 gra d'all

    1 bitxo fresc

    safrà 

    sal

    pebre blanc

    oli OVE

    vi ranci

    cibulet

    1 l d'aigua

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem 2 cebes de Figueres a la microbrunesa i les enrossim en una paella amb oli OVE.
  2. Hi afegim un gra d'all tallat també a la microbrunesa i 150 g de coliflor tallada en arbrets i prèviament rentada.
  3. Un cop s'ha enrossit tot, hi afegim un raig de vi ranci i deixem que s'evapori l'alcohol.
  4. Tallem 1 bitxo fresc a la microbrunesa i l'afegim a la paella.
  5. Posem a escalfar 1 l d'aigua mineral en un recipient.
  6. Afegim 350 g d'arròs a la paella i l'enrossim.
  7. Tallem 4 filets d'anxova a la microbrunesa i els afegim a la paella.
  8. Torrem un quants brins de safrà en una paella petita.
  9. Afegim el safrà torrat i l'aigua ja calenta a la paella. Ho salpebrem i ho deixem fent xup-xup durant 14 minuts.
  10. Hi tirem per sobre cibulet picat i ens ho mengem directament de la cassola. 

Més receptes amb Arròs ràpid