Pad bun sen (Fideus amb col) - Tailàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Onpimon Chindawech "Pui" (restaurant Tivoli's Bistro), Barcelona
INGREDIENTS
- 100 g de fideus de soja
- 1/2 col (o col xinesa)
- 1 ceba
- 2-3 cullerades de salsa de soja
- 1 cullerada de salsa nam pla (salsa de peix)
- 1 ou
- pebre
PREPARACIÓ
Poseu els fideus en remull.
Talleu la ceba i la col a trossets ben petits i sofregiu-les en un wok amb una mica d'oli.
Escorreu els fideus i incorporeu-los al wok. Remeneu-ho uns quants minuts i afegiu-hi les dues salses.
Després aboqueu-hi l'ou batut de mica en mica i remeneu-ho fins que qualli.
Abans de servir-ho, condimenteu-ho amb pebre, tasteu-ho i rectifiqueu-ho de gust amb una mica més de salses o pebre.
Talleu la ceba i la col a trossets ben petits i sofregiu-les en un wok amb una mica d'oli.
Escorreu els fideus i incorporeu-los al wok. Remeneu-ho uns quants minuts i afegiu-hi les dues salses.
Després aboqueu-hi l'ou batut de mica en mica i remeneu-ho fins que qualli.
Abans de servir-ho, condimenteu-ho amb pebre, tasteu-ho i rectifiqueu-ho de gust amb una mica més de salses o pebre.