Pa sense feina

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • 400 g de farina
  • 300 g d'aigua
  • 2 g de sal
  • 10 g de llevat fresc o deshidratat

PREPARACIÓ

1. Dissoleu el llevat en l'aigua a temperatura ambient i afegiu-hi la resta d'ingredients.

2. Remeneu la massa suaument durant 30 segons i deixeu-la fora de la nevera una hora.

3. Poseu-la a la nevera i deixeu-la reposar un dia, tapada amb un drap o paper de plàstic.

4. Traieu-la de la nevera i poseu-la dins d'una cassola petita ben enfarinada.

5. Deixeu-la a temperatura ambient fins que la massa dobli el seu volum.

6. Enforneu-la 30 minuts a temperatura màxima (uns 250 graus) amb la cassola tapada.

7. Traieu el pa de la cassola i enforneu-lo 10 minuts més sense cap recipient.

8. Deixeu-lo refredar.