Pa sense feina
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 400 g de farina
- 300 g d'aigua
- 2 g de sal
- 10 g de llevat fresc o deshidratat
PREPARACIÓ
1. Dissoleu el llevat en l'aigua a temperatura ambient i afegiu-hi la resta d'ingredients.
2. Remeneu la massa suaument durant 30 segons i deixeu-la fora de la nevera una hora.
3. Poseu-la a la nevera i deixeu-la reposar un dia, tapada amb un drap o paper de plàstic.
4. Traieu-la de la nevera i poseu-la dins d'una cassola petita ben enfarinada.
5. Deixeu-la a temperatura ambient fins que la massa dobli el seu volum.
6. Enforneu-la 30 minuts a temperatura màxima (uns 250 graus) amb la cassola tapada.
7. Traieu el pa de la cassola i enforneu-lo 10 minuts més sense cap recipient.
8. Deixeu-lo refredar.
2. Remeneu la massa suaument durant 30 segons i deixeu-la fora de la nevera una hora.
3. Poseu-la a la nevera i deixeu-la reposar un dia, tapada amb un drap o paper de plàstic.
4. Traieu-la de la nevera i poseu-la dins d'una cassola petita ben enfarinada.
5. Deixeu-la a temperatura ambient fins que la massa dobli el seu volum.
6. Enforneu-la 30 minuts a temperatura màxima (uns 250 graus) amb la cassola tapada.
7. Traieu el pa de la cassola i enforneu-lo 10 minuts més sense cap recipient.
8. Deixeu-lo refredar.