Pa, oli i xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Oriol Balaguer
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Oriol Balaguer, Barcelona
INGREDIENTS
- Làmines de pa cruixent
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- sal Maldon
- Per al cremós de xocolata:
- 250 g de nata
- 250 g de llet
- 0 g de sucre (opcional)
- 2 rovells
- 400 g de xocolata al 70% de cacau
PREPARACIÓ
Per fer el cremós de xocolata, bulliu en un cassó la nata i la llet.
Mentrestant, bateu els rovells d'ou en un bol, afegiu-hi la nata i la llet bullides i la xocolata tallada a trossos, i remeneu-ho. A continuació, passeu-ho per la Thermomix uns segons, poseu-la en un bol i deixeu-la reposar a la nevera durant 4 hores, tapada amb paper film de manera que toqui la xocolata i no es formi una crosta.
Finalment, feu unes boles de xocolata amb una cullera i emplateu-les. Poseu-hi l'oli i la sal per sobre i claveu-hi les làmines de pa al damunt.
Mentrestant, bateu els rovells d'ou en un bol, afegiu-hi la nata i la llet bullides i la xocolata tallada a trossos, i remeneu-ho. A continuació, passeu-ho per la Thermomix uns segons, poseu-la en un bol i deixeu-la reposar a la nevera durant 4 hores, tapada amb paper film de manera que toqui la xocolata i no es formi una crosta.
Finalment, feu unes boles de xocolata amb una cullera i emplateu-les. Poseu-hi l'oli i la sal per sobre i claveu-hi les làmines de pa al damunt.