Pa de pessic amb cereals

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Espai Sucre

INGREDIENTS

  • 275 cm3 de llet
  • 20 g de sèmola de blat
  • 100 g de musli
  • ratlladura de llimona
  • 60 g de sucre
  • 40 g de mantega
  • 3 rovells d'ous
  • 3 clares
  • 20 g de blat de moro cuit
  • sèsam
  • sucre morè Per acompanyar:
  • 1 poma verda
  • formatge fresc

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó la llet i la ratlladura de llimona.
Quan bulli, retireu-ho del foc i afegiu-hi el blat de moro i el musli. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 10 minuts perquè els cereals absorbeixin tota la llet. Després incorporeu-hi la mantega líquida, els tres rovells d'ou i el blat de moro cuit. Munteu les clares amb el sucre i afegiu-ho als cereals. Poseu-ho en un motlle i enforneu-ho durant 15 minuts a 190º. Quan tingueu el pa de pessic desemmotllat i fred, poseu-hi el sucre morè i el sèsam pel damunt. Talleu-lo a làmines. Per muntar el plat, poseu una base de formatge fresc, un tros de pa de pessic al damunt i blat de moro i musli cruixent pel voltant. Decoreu-ho amb una mica de poma ratllada.