Pa amb vi i sucre, sopa de coco i gelat de vainilla

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marcel Cardona
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Restaurant Cal Fuster, Serrateix

INGREDIENTS

  • 200 g de molla de pa
  • 3/4 de l de vi negre
  • 200 g de sucre morè
  • 200 g de sucre
  • 1 branca de vainilla
  • 1 canó de canyella
  • pell de taronja
  • pell de llimona
  • 200 g de crema de llet
  • 300 g de llet
  • 200 g de coco ratllat
  • gelat de vainilla
  • 1 branca de miso
  • sucre

PREPARACIÓ

Per fer la sopa de coco, poseu en un cassó la crema de llet, la llet, el sucre morè i el coco ratllat.

Quan hagi arrencat el bull, retireu la sopa del foc i refredeu-la a la nevera durant 12 hores. Després, coleu-la.

Per fer el vi amb sucre, poseu en un cassó el vi negre, el sucre, la canyella i la beina de vainilla partida per la meitat i deixeu que arrenqui el bull. Tot seguit, afegiu-hi la pell de llimona i la pell de taronja, remeneu-ho bé i coleu-ho.

A continuació, talleu la molla de pa en porcions, poseu-la sobre una safata fonda i mulleu-la amb el vi amb sucre. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 12 hores.

Finalment, emplateu la molla de pa ben xopa, tireu-hi el sucre morè per sobre i cremeu-lo amb l'ajuda d'un bufador.

I ja per acabar, emplateu el pa amb vi i sucre, tireu-hi la sopa de coco pel voltant, i poseu-hi una bola de gelat de vainilla a sobre. Podeu guarnir el plat amb una branca de miso.
Anar al contingut