Pa amb vi i sucre, sopa de coco i gelat de vainilla
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marcel Cardona
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Restaurant Cal Fuster, Serrateix
INGREDIENTS
- 200 g de molla de pa
- 3/4 de l de vi negre
- 200 g de sucre morè
- 200 g de sucre
- 1 branca de vainilla
- 1 canó de canyella
- pell de taronja
- pell de llimona
- 200 g de crema de llet
- 300 g de llet
- 200 g de coco ratllat
- gelat de vainilla
- 1 branca de miso
- sucre
PREPARACIÓ
Per fer la sopa de coco, poseu en un cassó la crema de llet, la llet, el sucre morè i el coco ratllat.
Quan hagi arrencat el bull, retireu la sopa del foc i refredeu-la a la nevera durant 12 hores. Després, coleu-la.
Per fer el vi amb sucre, poseu en un cassó el vi negre, el sucre, la canyella i la beina de vainilla partida per la meitat i deixeu que arrenqui el bull. Tot seguit, afegiu-hi la pell de llimona i la pell de taronja, remeneu-ho bé i coleu-ho.
A continuació, talleu la molla de pa en porcions, poseu-la sobre una safata fonda i mulleu-la amb el vi amb sucre. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 12 hores.
Finalment, emplateu la molla de pa ben xopa, tireu-hi el sucre morè per sobre i cremeu-lo amb l'ajuda d'un bufador.
I ja per acabar, emplateu el pa amb vi i sucre, tireu-hi la sopa de coco pel voltant, i poseu-hi una bola de gelat de vainilla a sobre. Podeu guarnir el plat amb una branca de miso.
Quan hagi arrencat el bull, retireu la sopa del foc i refredeu-la a la nevera durant 12 hores. Després, coleu-la.
Per fer el vi amb sucre, poseu en un cassó el vi negre, el sucre, la canyella i la beina de vainilla partida per la meitat i deixeu que arrenqui el bull. Tot seguit, afegiu-hi la pell de llimona i la pell de taronja, remeneu-ho bé i coleu-ho.
A continuació, talleu la molla de pa en porcions, poseu-la sobre una safata fonda i mulleu-la amb el vi amb sucre. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 12 hores.
Finalment, emplateu la molla de pa ben xopa, tireu-hi el sucre morè per sobre i cremeu-lo amb l'ajuda d'un bufador.
I ja per acabar, emplateu el pa amb vi i sucre, tireu-hi la sopa de coco pel voltant, i poseu-hi una bola de gelat de vainilla a sobre. Podeu guarnir el plat amb una branca de miso.