Pa amb tomàquet i llonganissa de Vic

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    +Obre

    El pa és un aliment molt complet, ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, conté proteïnes vegetals, és pobre en greixos i s'hauria de prendre en quantitats moderades diàriament.

INGREDIENTS

  • llonganissa de Vic

    pa de pagès

    coca de vidre

    tomacons de penjar

    oli OVE

    sal de Maldon

PREPARACIÓ

Tallem dues llesques de pa de pagès. Ha de ser gruixuda.

Torrem una de les dues llesques per banda i banda.

Tallem la coca de vidre per la meitat.

Agafem els tomacons de penjar i en tallem un per la meitat .

Suquem primer la llesca de pa sense torrar. L'ordre correcte per fer un pa amb tomàquet és: TOMÀQUET, OLI I SAL.

Suquem la llesca de pa torrat

Finalment suquem la coca de vidre amb sal de Maldon i en fem una versió una mica més gastronòmica.

Tallem la llonganissa com si fos un sashimi, amb molta cura i molt primeta. La presentació és més estètica si la tallem esbiaixada, però depèn dels gustos.