Ovtxarska salata (Amanida de pastor) - Bulgària
- Programa: Karakia
- Cuina: Ivelina Slavova, Artesa de Segre
INGREDIENTS
- pebrot vermell
- blat de moro
- tomàquet
- 1 llauna de xampinyons
- 1 tros de pernil dolç
- 1 ou dur
- formatge sírene
PREPARACIÓ
Escaliveu el pebrot. Deixeu-lo refredar i talleu-lo a tires.
Renteu i talleu el tomàquet a daus petits. Talleu de la mateixa manera el pernil dolç. Lamineu els xampinyons.
Poseu tots els ingredients que ja teniu tallats en un bol gros. Afegiu-hi el blat de moro i remeneu-ho. Ratlleu-hi per sobre l'ou dur i un tros de formatge "sírene" (si no en trobeu, podeu substituir-lo per formatge feta). Ja podeu servir l'amanida.
Renteu i talleu el tomàquet a daus petits. Talleu de la mateixa manera el pernil dolç. Lamineu els xampinyons.
Poseu tots els ingredients que ja teniu tallats en un bol gros. Afegiu-hi el blat de moro i remeneu-ho. Ratlleu-hi per sobre l'ou dur i un tros de formatge "sírene" (si no en trobeu, podeu substituir-lo per formatge feta). Ja podeu servir l'amanida.