Ous merengats amb bolets

INGREDIENTS

  • 4 ous
  • 1 all tendre
  • 250 g bolets frescos al gust

PREPARACIÓ

1. Separem les clares dels rovells.

2. Batem les clares fins que quedin a punt de neu.

3. Escalfem una paella, hi posem un rajolí d'oli i l'escampem bé amb paper de cuina fent una capa ben fina.

4. Amb una cullera sopera donem forma de volcà a les clares que estan a punt de neu i les posem a coure a la paella. Hi fem una cavitat, posem el rovell dins de la clara i tapem el forat amb la mateixa clara.

5. Posem els ous en una safata untada amb oli i els posem al forn a 200 graus durant tres minuts, vigilant que no quedin massa torrats.

6. A la paella on hem fet l'ou, hi afegim una mica més d'oli i uns alls tendres i, quan estiguin rossos, hi afegim els bolets i sal al gust.

7. Posem els bolets en un plat i l'ou per sobre.