Ous ferrats, cansalada, fetge gras i tòfona (Els ous del marquès)

Ous
  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pau Barba
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Marquès, Camprodon

INGREDIENTS

  • suc de rostit
  • 8 ous de pagès
  • 80 g de fetge d'ànec
  • 200 g de cansalada del coll
  • 40 g de tòfona negra
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la cansalada en un cassó amb oli abundant i deixeu-la confitar al forn durant 3 hores a 80 graus.
Seguidament, talleu-la a làmines i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli fins que quedi ben dauradeta.

A continuació, en una paella amb oli abundant, fregiu els ous sense closca fins que quedin daurats pel voltant.

Tot seguit, en una altra paella sense oli salteu un tall de fetge d'ànec, ja salat, fins que quedi ben ros.

I ja per acabar, emplateu la cansalada i el fetge al centre del plat, salseu-ho amb el suc de rostit, poseu-hi els ous ferrats a sobre i guarniu-ho tot amb la tòfona ratllada.