Ous amb caviar

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jaume Subirós
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Empordà, Figueres

INGREDIENTS

  • 4 ous
  • 20 g de mantega
  • 2 cullerades de crema de llet
  • porradell
  • 40 g de caviar
  • 2 llesques de pa de barra
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Trenqueu la part superior dels ous amb molta cura i buideu-los. Poseu els rovells i les clares en un bol, afegiu-hi sal i bateu-ho bé.
Després desfeu la mantega en una paella i poseu-hi els ous batuts. Remeneu-ho amb una espàtula procurant esmicolar bé l'ou mentre es va coent. Afegiu-hi la crema de llet, el caviar, la sal i el pebre i torneu-ho a remenar.

A continuació farciu les cloves dels ous amb el remenat. Guarniu els ous farcits amb una mica més de caviar pel damunt i serviu-los acompanyats d'unes torrades de pa amb una mica de porradell picat.