Ous al niu amb minimandonguilles i ceba confitada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jaume Rodríguez Enrich
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pa és un aliment molt complet, ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, conté proteïnes vegetals, és pobre en greixos i se n'hauria de prendre cada dia.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 4 panets de Viena
  • 4 rovells d'ou
  • 4 cebes tendres mitjanes
  • oli d'oliva v.e. i sal
  • 1 copa de vi blanc sec
  • 1 didal de vermut vermell
  • 24 minimandonguilles
  • Per fer les minimandonguilles:
  • 250 g de carn de porc ibèric
  • sal i pebre blanc

PREPARACIÓ

Per començar, preparem el farcit dels nius, tallem les cebes en juliana gruixuda. Les confitem en una paella amb oli i sal. Hi afegim un raig de vermut vermell i que vagi coent a foc lent. 10 minuts aprox.

Mentrestant, fem les minimandonguilles: posem la sal i el pebre a la carn i ho barregem bé. En fem mandonguilles molt petites.

Afegim les minimandonguilles a la paella de la ceba confitada. Hi afegim el vi blanc. Ho deixem coure a foc lent, fins que s'evapori l'alcohol Temps: Uns 10/15 minuts

Preparem els nius de pa: escalfem el forn a 170 graus amb la SAFATA a mitja alçada. Agafem els panets els tallem per la meitat, en horitzontal i en fem un barret.

En traiem la mitat de la molla. Omplim els panets amb el farcit de ceba i les minimandonguilles.

Hi posem al damunt un rovell d'ou, en cru, una mica de sal, tapem el panet i el ruixem amb un bon raig d'oli d'oliva.

Posem els panets a la safata amb un raig d'oli a la base, amb el forn apagat fins que el panet quedi cruixent i l'ou cuit, 8 minuts aproxim.adament

Per servir-los, acompanyem els panets amb més ceba confitada.
Anar al contingut