Ous a la cocota

INGREDIENTS

  • 150 g de crema de llet
  • sal i pebre acabat de moldre
  • un pessic de nou moscada
  • un grapat d'anet triturat
  • 4 ous de pagès
  • ous de salmó
  • branquillons d'anet

PREPARACIÓ

  1. Escalfem el forn a 180°.
  2. Condimentem la crema de llet amb sal, pebre acabat de moldre i un pessic de nou moscada.
  3. Posem una cullerada sopera ben plena de crema de llet al fons d'un ramequin, i tot seguit una mica d'anet.
  4. Trenquem un ou i l'hi afegim, hi posem una segona cullerada de crema de llet i un pessic de sal, pebre i nou moscada. Fem el mateix en tres ramequins més.
  5. Col·loquem els ramequins en un plat per enfornar i hi posem aigua tèbia per cobrir-los fins a mitja altura.
  6. Ho coem al forn durant 15 minuts o fins que els rovells quedin amb la consistència que ens agradi.
  7. Si volem, podem guarnir cada ració amb una culleradeta d'ous de salmó i un o dos branquillons d'anet.