Ou esclatat amb rovellons
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Nandu Jubany. Restaurant Can Jubany. Calldetenes (Osona)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Rovellons
- Un ou
- Cansalada
- Oli d'oliva
- All
- Julivert
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
Agafem un grapat de rovellons i els rentem. Es pot fer servir aigua, però només quan el
bolet estigui molt brut de terra. Si la terra no està adherida al bolet, serveix un paper humit o
simplement bufem per treure'n la brutícia.
Aboquem els bolets en una cassola. Hi afegim sal i pebre i un rajolinet d'oli d'oliva. Deixem que
es facin a foc mig durant 5-6 minuts, de manera que el bolet vagi deixant anar la seva aigua.
Abans que els bolets estiguin fets, hi hem d'afegir una miqueta d'all tallat molt fi.
En una paella, posem a fregir un tall de cansalada amb una miqueta d'oli. Un cop feta, hi
afegim una mica de sal.
Quan els rovellons s'hagin fet i tinguin un color daurat, hi afegim un ou i el salem. Deixem que
es faci entre els rovellons. S'ha de vigilar que l'ou no es faci massa i que el rovell no s'assequi.
Tallem una miqueta de julivert fresc.
Muntem el plat posant-hi l'ou sense trencar, els bolets i el líquid on s'han cuit. Hi afegim la
cansalada i llest.
bolet estigui molt brut de terra. Si la terra no està adherida al bolet, serveix un paper humit o
simplement bufem per treure'n la brutícia.
Aboquem els bolets en una cassola. Hi afegim sal i pebre i un rajolinet d'oli d'oliva. Deixem que
es facin a foc mig durant 5-6 minuts, de manera que el bolet vagi deixant anar la seva aigua.
Abans que els bolets estiguin fets, hi hem d'afegir una miqueta d'all tallat molt fi.
En una paella, posem a fregir un tall de cansalada amb una miqueta d'oli. Un cop feta, hi
afegim una mica de sal.
Quan els rovellons s'hagin fet i tinguin un color daurat, hi afegim un ou i el salem. Deixem que
es faci entre els rovellons. S'ha de vigilar que l'ou no es faci massa i que el rovell no s'assequi.
Tallem una miqueta de julivert fresc.
Muntem el plat posant-hi l'ou sense trencar, els bolets i el líquid on s'han cuit. Hi afegim la
cansalada i llest.