Ostres arrebossades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Francesc Fortí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Racó d'en Binu, Argentona
INGREDIENTS
- 24 ostres
- molla de pa ratllat
- 1 ou
- pebre blanc mòlt
- sal
- farina
- oli de gira-sol
- 1 llimona
- julivert
PREPARACIÓ
Per començar, trenqueu els ous en un bol i bateu-los.
Tot seguit, salpebreu les ostres. Retireu-les de la closca i enfarineu-les. Després incorporeu-les al bol amb els ous batuts i barregeu-ho. Passeu-les per la molla de pa ratllat i fregiu-les en una paella amb oli. A continuació, renteu les closques de les ostres i poseu-les en un plat d'ostres. Poseu les ostres dins de les closques. I per decorar, poseu el julivert fregit al centre del plat i incorporeu-hi una llimona tallada en forma de punxa al damunt.
Tot seguit, salpebreu les ostres. Retireu-les de la closca i enfarineu-les. Després incorporeu-les al bol amb els ous batuts i barregeu-ho. Passeu-les per la molla de pa ratllat i fregiu-les en una paella amb oli. A continuació, renteu les closques de les ostres i poseu-les en un plat d'ostres. Poseu les ostres dins de les closques. I per decorar, poseu el julivert fregit al centre del plat i incorporeu-hi una llimona tallada en forma de punxa al damunt.