Ostres arrebossades

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Francesc Fortí
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Racó d'en Binu, Argentona

INGREDIENTS

  • 24 ostres
  • molla de pa ratllat
  • 1 ou
  • pebre blanc mòlt
  • sal
  • farina
  • oli de gira-sol
  • 1 llimona
  • julivert

PREPARACIÓ

Per començar, trenqueu els ous en un bol i bateu-los.
Tot seguit, salpebreu les ostres. Retireu-les de la closca i enfarineu-les. Després incorporeu-les al bol amb els ous batuts i barregeu-ho. Passeu-les per la molla de pa ratllat i fregiu-les en una paella amb oli. A continuació, renteu les closques de les ostres i poseu-les en un plat d'ostres. Poseu les ostres dins de les closques. I per decorar, poseu el julivert fregit al centre del plat i incorporeu-hi una llimona tallada en forma de punxa al damunt.