Ossos d'espinada amb barrejat de bolets
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Carme Güell i Tramon, Restaurant el Petricó, Vic (Osona)
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Espinada de porc, tallada a llonzes
- Barreja de bolets de temporada
- Sal
- Pebre
- Oli
- Alls
- Julivert
PREPARACIÓ
1. Netegeu bé els bolets i talleu-los
2. Saltegeu els bolets amb una mica d'oli, afegiu-hi sal i pebre al vostre gust.
3. Mentrestant, coeu els talls d'espinada de poc a la brasa.
4. Emplateu la carn, acompanyeu-la amb el saltat de bolets. Regueu-ho tot amb un rajolí d'oli d'oliva i una picada d'all i julivert.
5. Serviu-ho de seguit.
2. Saltegeu els bolets amb una mica d'oli, afegiu-hi sal i pebre al vostre gust.
3. Mentrestant, coeu els talls d'espinada de poc a la brasa.
4. Emplateu la carn, acompanyeu-la amb el saltat de bolets. Regueu-ho tot amb un rajolí d'oli d'oliva i una picada d'all i julivert.
5. Serviu-ho de seguit.