Orada en papillot
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Freixa, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls d'orada
- 1 tomàquet
- 50 g d'olives negres
- 3 salsitxes
- 1 carbassó
- 1 gotet d'oli d'oliva
- flor de farigola
- 1 pastanaga
- patates xips
PREPARACIÓ
Comenceu tallant les verdures: els carbassons i les pastanagues a rodanxes, i els tomàquets (pelats i sense llavors) a grills.
Salpebreu els talls d'orada i poseu-los sobre un full de paper d'alumini. Tot seguit, cobriu els talls d'orada amb les verdures, i als costats col·loqueu-hi les salsitxes tallades a trossets i les olives negres. Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva i amb un polsim de flor de farigola. Tapeu l'orada amb el full de paper d'alumini i assegureu-vos que queda tancat hermèticament. A continuació, coeu-ho al forn a 200 graus i fins que el full de paper d'alumini s'infli. Serviu l'orada sobre el paper d'alumni i coberta amb unes quantes patates xips.
Salpebreu els talls d'orada i poseu-los sobre un full de paper d'alumini. Tot seguit, cobriu els talls d'orada amb les verdures, i als costats col·loqueu-hi les salsitxes tallades a trossets i les olives negres. Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva i amb un polsim de flor de farigola. Tapeu l'orada amb el full de paper d'alumini i assegureu-vos que queda tancat hermèticament. A continuació, coeu-ho al forn a 200 graus i fins que el full de paper d'alumini s'infli. Serviu l'orada sobre el paper d'alumni i coberta amb unes quantes patates xips.