Orada amb cremós de bròcoli i penques de bledes amb pernil

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Eduard Azuaza
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les voltes de San Sebastià, Moià

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 supremes d'orada
  • 1 bròcoli
  • 4 penques de bledes
  • 50 dl de nata
  • 100 g de pernil de gla
  • ruca
  • sal, oli i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb aigua bullint, escaldeu-hi el bròcoli durant 3 minuts i refredeu-lo en un bol amb aigua i gel. Seguidament, poseu-lo en un bol amb la nata, tritureu-lo amb la batedora i reserveu-lo.

A continuació, en una paella ben calenta, amb una mica d'oli, marqueu els talls de l'orada, prèviament salpebrats, durant 5 minuts per cada banda.

Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli, salteu el pernil de gla i les penques de bleda, tot tallat a trossos, durant 4 minuts i reserveu-ho.

Finalment, escalfeu el cremós de bròcoli.

I ja per acabar, emplateu el cremós de bròcoli, cobriu-ho amb el saltat de pernil i bledes i poseu-hi al damunt l'orada i una mica de ruca.