Orada al forn sense forn

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Orada al forn sense forn
  • (2 persones)
  • sal
  • pebre
  • all
  • vinagre de Mòdena
  • llimona
  • vi blanc
  • 6 gambes roges mediterrànies
  • 1 orada

PREPARACIÓ

1. Tireu una mica de sal i oli a la paella, i afegiu-hi les gambes per marcar-les. Talleu els alls i poseu sal i pebre al peix. Enretireu les gambes.

2. A la mateixa paella i amb una mica més d'oli fregiu les làmines d'all fins que estiguin daurades. Els reserveu.

3. Ara, marqueu l'orada i, quan estigui feta, hi afegiu l'all per sobre.

4. Poseu-hi unes gotetes de llimona, vi blanc i vinagre de Mòdena, i ho deixeu coure una mica més.

5. Una mica d'oli per sobre i ja està llest per emplatar. Ho acompanyem amb les gambes.