Nyoquis de patata acabats al wok

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Nyoquis de patata acabats al wok
  • (per a 2 persones)
  • 300 g de nyoquis de patata frescos
  • 1/2 pebrot vermell
  • 80 g de brots de soja frescos
  • 1 llauna de blat de moro dolç
  • 25 g de llavors de sèsam torrades
  • 100 ml de llet de coco envasada
  • 1 carbassó mitjà
  • salsa de soja

PREPARACIÓ

1. Comencem bullint els nyoquis, tallem en juliana el pebrot vermell i també el carbassó. I quan la pasta hagi pujat, la colem.

2. Posarem al wok ben calent una mica de sèsam, barrejat amb el pebrot i un polsim de sal.

3. Hi afegim el carbassó i ho remenem tot. Després, hi saltem els brots de soja.

4. Hi tirem el blat de moro i un rajolinet de salsa de soja, i, abans que es redueixi, hi aboquem la llet de coco. Ja només hi falten els nyoquis, al wok