Niu de xocolata amb nata i fruita del bosc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pastelería Torres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastelería Torres, Sta. Coloma de Gramanet

INGREDIENTS

  • 250 g nata
  • 50 g sucre
  • 1 canó de vainilla
  • 100 g xocolata 70% cacau
  • fruita del bosc (gerds, móres, maduixes)

PREPARACIÓ

Per fer la infusió freda, obriu per la meitat la vaina de vainilla i extreieu-ne la carn i partiu la vaina per la meitat.
Poseu-ho tot dins d'un pot amb la nata i deixeu-ho reposar 24 hores a la nevera. A continuació, poseu la xocolata ben picada al microones durant un minut. Feu una cornet amb un full de paper sulfuritzat, poseu la xocolata fosa a dins i talleu-ne la punta. Després, esteneu la xocolata fosa sobre un marbre, que haureu deixat al congelador 24 hores, fent fils molt junts. Tot seguit, feu un cilindre amb els fils de xocolata i deixeu-ho reposar al congelador. Mentrestant, traieu la infusió freda de la nevera, coleu-la, afegiu-hi sucre i munteu-la. I ja per acabar, emplateu el niu de xocolata, farciu-lo amb la nata muntada ajudant-vos d'una màniga pastissera i decoreu-ho amb les fruites.
Anar al contingut