Niu de xocolata amb nata i fruita del bosc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pastelería Torres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastelería Torres, Sta. Coloma de Gramanet
INGREDIENTS
- 250 g nata
- 50 g sucre
- 1 canó de vainilla
- 100 g xocolata 70% cacau
- fruita del bosc (gerds, móres, maduixes)
PREPARACIÓ
Per fer la infusió freda, obriu per la meitat la vaina de vainilla i extreieu-ne la carn i partiu la vaina per la meitat.
Poseu-ho tot dins d'un pot amb la nata i deixeu-ho reposar 24 hores a la nevera. A continuació, poseu la xocolata ben picada al microones durant un minut. Feu una cornet amb un full de paper sulfuritzat, poseu la xocolata fosa a dins i talleu-ne la punta. Després, esteneu la xocolata fosa sobre un marbre, que haureu deixat al congelador 24 hores, fent fils molt junts. Tot seguit, feu un cilindre amb els fils de xocolata i deixeu-ho reposar al congelador. Mentrestant, traieu la infusió freda de la nevera, coleu-la, afegiu-hi sucre i munteu-la. I ja per acabar, emplateu el niu de xocolata, farciu-lo amb la nata muntada ajudant-vos d'una màniga pastissera i decoreu-ho amb les fruites.
Poseu-ho tot dins d'un pot amb la nata i deixeu-ho reposar 24 hores a la nevera. A continuació, poseu la xocolata ben picada al microones durant un minut. Feu una cornet amb un full de paper sulfuritzat, poseu la xocolata fosa a dins i talleu-ne la punta. Després, esteneu la xocolata fosa sobre un marbre, que haureu deixat al congelador 24 hores, fent fils molt junts. Tot seguit, feu un cilindre amb els fils de xocolata i deixeu-ho reposar al congelador. Mentrestant, traieu la infusió freda de la nevera, coleu-la, afegiu-hi sucre i munteu-la. I ja per acabar, emplateu el niu de xocolata, farciu-lo amb la nata muntada ajudant-vos d'una màniga pastissera i decoreu-ho amb les fruites.