Nforowono (Pollastre amb salsa de cacauet) - Guinea Equatorial

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Santos Villalba, Lleida

INGREDIENTS

  • pollastre
  • mantega de cacauet
  • ceba
  • tomàquet
  • plàtan mascle
  • aigua
  • una pastilla de brou concentrat
  • oli de palma
  • sal

PREPARACIÓ

En una cassola, coeu-hi el pollastre, tallat a trossos, el tomàquet i la ceba tallats, amb una mica de sal i una pastilla de brou esmicolada. No cal que hi afegiu aigua ja que el pollastre s'anirà coent amb el suc que deixa anar. Quan sigui mig cuit, hi afegiu una mica d'aigua i espereu que bulli un altre cop. Al cap d'una estona, hi afegim mantega de cacauet, segons el gust de cadascú i depèn de si volem la salsa més o menys espessa. Peleu i talleu el plàtan. Bulliu-lo amb poca aigua i sal. Serviu-lo com a acompanyament del pollastre.

Anar al contingut