Nero a la mallorquina
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cavall Bernat
INGREDIENTS
- 1 nero de 2,5 a 3 kg
- 4 o 5 patates grosses
- 100 g de bledes
- 100 g d'espinacs
- 1 tomàquet
- panses i pinyons
- 1 ceba tendra
- 1 porro
- 50 g de galeta picada
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- sal i pebre blanc
- julivert
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Peleu les patates i talleu-les a rodanxes.
Després, unteu una safata amb oli, disposeu-hi una base de patates i col·loqueu-hi les supremes de nero, prèviament salpebrades. A part, netegeu els espinacs, les bledes, els porros i la ceba tendra. Talleu-ho tot finament i barregeu-ho. Afegiu-hi el julivert picat, les panses, els pinyons, el pebre vermell i els alls picats. Un cop barrejades les verdures, salpebreu-les i cobriu el peix. Poseu-hi el tomàquet, tallat a rodanxes, a sobre, espolseu-hi una mica de galeta picada, amaniu-ho amb un raig d'oli i poseu-ho a coure al forn a una temperatura de 170º, de 10 a 15 minuts. Un cop cuit ja ho podeu servir.
Després, unteu una safata amb oli, disposeu-hi una base de patates i col·loqueu-hi les supremes de nero, prèviament salpebrades. A part, netegeu els espinacs, les bledes, els porros i la ceba tendra. Talleu-ho tot finament i barregeu-ho. Afegiu-hi el julivert picat, les panses, els pinyons, el pebre vermell i els alls picats. Un cop barrejades les verdures, salpebreu-les i cobriu el peix. Poseu-hi el tomàquet, tallat a rodanxes, a sobre, espolseu-hi una mica de galeta picada, amaniu-ho amb un raig d'oli i poseu-ho a coure al forn a una temperatura de 170º, de 10 a 15 minuts. Un cop cuit ja ho podeu servir.