Navalles, verduretes i bolets

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cingle, Vacarisses

INGREDIENTS

  • 16 navalles
  • 1 tall de carabassa
  • assortiment de bolets petits (rovellons, orelles de Judes, etc.)
  • 1 paquet de pasta Wonton (pasta xinesa)
  • sal Maldon
  • oli d'oliva
  • pebre de Sichuan Per acompanyar:
  • crema de mongetes perones
  • salsa de tomàquet
  • mongetes tendres

PREPARACIÓ

En primer lloc, salteu les navalles i salpebreu-les.
A continuació, salteu les trompetes, les múrgoles i les trompetes de Judes en una paella. I en una altra, els rossinyols i els rovellons. També en una altra paella, daureu lleugerament la carabassa tallada a làmines. Fregiu les làmines de pasta Wonton una per una. Munteu el plat amb una base de puré de mongetes. Aneu fent capes de carabassa, pasta Wonton, bolets, navalles, carabassa, mongetes, pasta, navalles... Decoreu-ho amb salsa de tomàquet i julivert.
Anar al contingut