Navalles de diumenge a la tarda

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 8 navalles
  • 1 patata al caliu
  • 1 tomàquet escalivat
  • escalunyes escalivades
  • 1 enciam maravilla petit
  • 50 g de fulles de llorer assecades
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 gra d'all

PREPARACIÓ

1. Feu un allioli negat amb oli i all, només.
2. Després, talleu les verdures escalivades a trossets i salteu-les en una paella amb un oli que primer heu d'escalfar al forn amb llorer, perquè n'agafi el gust.
3. Després, poseu sal en una paella i hi ha coeu les navalles, que s'han d'obrir a poc a poc. I hi afegiu un rajolí de l'allioli.
4. I, per acabar, marqueu dos quarts d'enciam amb el mateix oli.
5. I poseu les navalles al plat amb les verdures i l'enciam al costat per guarnir-lo.