Nam prik ong (Curri de porc) - Tailàndia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Onpimon Chindawech "Pui" (restaurant Tivoli's Bistro), Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de carn picada de porc
  • 250 g de tomàquets madurs
  • 1 culleradeta de pasta de curri taronja (kang som pasta)
  • 3-4 cullerades de sucre
  • 3-4 cullerades de salsa nam pla (salsa de peix)

PREPARACIÓ

En un wok, sofregiu lentament la pasta de curri taronja, remenant-ho sense parar durant 3-4 minuts. Després afegiu-hi la carn picada de porc i seguiu remenant-ho, a foc fluix, fins que la carn sigui cuita.
Talleu els tomàquets a bocins i afegiu-los al wok. Condimenteu-ho amb el sucre i la salsa de peix. Deixeu-ho coure fins que els tomàquets es desfacin.
Aquest guisat us ha de quedar una mica líquid, com una salsa.
Serviu el curri de porc acompanyat de verdures fresques (cogombre, pastanaga...)