Mussolina de turbot amb xampany

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Pellicer
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: ABaC, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de turbot
  • 100 g de lluç
  • 125 g de nata líquida
  • 1,5 clares d'ou
  • 1 got de xampany
  • 1 escalunya
  • 8 nyoquis
  • 1 llima
  • sal i pebre vermell
  • 1 nou de mantega

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint deixeu coure els nyoquis fins que surin.
Seguidament, refredeu-los amb un cassó amb aigua i gel i salteu-los en una paella amb una mica de mantega fins que quedin ben daurats.

Per fer la mussolina, poseu en un bol el turbot i el lluç, tot tallat a daus, l'escalunya ja escaldada i picada, les clares d'ou, la nata, el pebre vermell, la sal i el xampany i tritureu-ho tot amb el túrmix. Després, ompliu els motlles amb la mussolina i deixeu-los coure al forn de vapor durant 10 minuts a 90 graus. Finalment, deixeu-los refredar, desemmotlleu-los i salteu-los en una paella amb una mica de mantega.

I ja per acabar, emplateu la mussolina, poseu-hi els nyoquis al costat i guarniu el plat amb una mica de llima ratllada.
Anar al contingut