Mussolina de turbot amb xampany
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Pellicer
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: ABaC, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de turbot
- 100 g de lluç
- 125 g de nata líquida
- 1,5 clares d'ou
- 1 got de xampany
- 1 escalunya
- 8 nyoquis
- 1 llima
- sal i pebre vermell
- 1 nou de mantega
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bullint deixeu coure els nyoquis fins que surin.
Seguidament, refredeu-los amb un cassó amb aigua i gel i salteu-los en una paella amb una mica de mantega fins que quedin ben daurats.
Per fer la mussolina, poseu en un bol el turbot i el lluç, tot tallat a daus, l'escalunya ja escaldada i picada, les clares d'ou, la nata, el pebre vermell, la sal i el xampany i tritureu-ho tot amb el túrmix. Després, ompliu els motlles amb la mussolina i deixeu-los coure al forn de vapor durant 10 minuts a 90 graus. Finalment, deixeu-los refredar, desemmotlleu-los i salteu-los en una paella amb una mica de mantega.
I ja per acabar, emplateu la mussolina, poseu-hi els nyoquis al costat i guarniu el plat amb una mica de llima ratllada.
Seguidament, refredeu-los amb un cassó amb aigua i gel i salteu-los en una paella amb una mica de mantega fins que quedin ben daurats.
Per fer la mussolina, poseu en un bol el turbot i el lluç, tot tallat a daus, l'escalunya ja escaldada i picada, les clares d'ou, la nata, el pebre vermell, la sal i el xampany i tritureu-ho tot amb el túrmix. Després, ompliu els motlles amb la mussolina i deixeu-los coure al forn de vapor durant 10 minuts a 90 graus. Finalment, deixeu-los refredar, desemmotlleu-los i salteu-los en una paella amb una mica de mantega.
I ja per acabar, emplateu la mussolina, poseu-hi els nyoquis al costat i guarniu el plat amb una mica de llima ratllada.