Músics

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Carles Oliva i Joan Oliva
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 200 g de xocolata negra
  • 50 g d'ametlles torrades
  • 50 g d'avellanes torrades
  • 50 g de nous
  • 50 g de panses
  • 50 g de festucs

PREPARACIÓ

Per començar, foneu la xocolata trossejada al bany maria i remeneu-la.
Després, poseu-la sobre un marbre i aneu-la treballant fins que estigui a 28 graus, més o menys. A continuació, col·loqueu-la en una màniga pastissera i ompliu els petits motlles de paper amb la xocolata. Abans que la xocolata s'endureixi, col·loqueu-hi una ametlla, una avellana, una nou, una pansa i un festuc a sobre. Per acabar, deixeu-ho refredar a la nevera durant 30 o 45 minuts i desemmotlleu-los.